Този сайт използва т.нар. бисквитки (Cookies), съгласно разпоредбите на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета, за да Ви осигури най-функционалното посещение на нашия сайт. "Бисквитките" ни помагат да подобряваме съдържанието на сайта, като Ви даваме персонализирано и много по-бързо онлайн изживяване. Те се използват само от нашия сайт и нашите доверени партньори. Кликнете ТУК за подробности относно правилата за "бисквитките".
Този сайт използва т.нар. бисквитки (Cookies), съгласно разпоредбите на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета, за да Ви осигури най-функционалното посещение на нашия сайт. "Бисквитките" ни помагат да подобряваме съдържанието на сайта, като Ви даваме персонализирано и много по-бързо онлайн изживяване. Те се използват само от нашия сайт и нашите доверени партньори. Кликнете ТУК за подробности относно правилата за "бисквитките". Съгласен съм

Как работи храната

Как работи храната
Добавете в кошницата
3270 лева
3270 лева В наличност
Най-разбираемият и нагледен пътеводител в храненето! Има ли идеална диета? Трябва...
Страници:
256
Година на издаване:
2020
ISBN:
9786191952595
Издател:
Книгомания
Език:
Български
ДДС:
9%
Най-разбираемият и нагледен пътеводител в храненето!

Има ли идеална диета? Трябва ли да пием по осем чаши вода на ден? Какво точно е глутенът и защо толкова хора се пазят от него?

Медиите са пълни с нови открития и полезни съвети какво да ядем и пием, но дали тези твърдения почиват на някаква научна основа?

С нагледни и разбираеми графики и изобилие от удивителни факти „Как работи храната“ разкрива целия процес – от производството на храна до това дали е полезна за вас.

- Япония консумира 10 л соев сос на човек годишно;
- Медът съдържа повече калории от захарта;75% от обработваемата земя се използва за изхранване на добитък, не на хора;
- Прясната ябълка е 25% въздух;Яйцата не повишават холестерола;
- В някои плодови сокове има толкова захар, колкото в газираните напитки;
- В безкофеиновото кафе все пак има 3% кофеин;
- Изгаряме 35% от калориите в белтъчините по време на храносмилането;
- В касиса има четири пъти повече витамин С, отколкото в портокалите;
- Над 80% от хората в Източна Азия имат непоносимост към лактозата;
- Краставицата е 96% вода;
- Щурците са по-богати на белтъчини от телешкото месо.


Все още няма добавени коментари. Коментирай първи ...

Споделете Вашето мнение за
"Как работи храната"

3 + 6 = Внимание! За да активирате формуляра, трябва да отговорите правилно на въпроса!
Информацията, която ще ни предоставите, е поверителна. Имейл адресът няма да бъде публикуван. Цялата предоставена информация няма да бъде споделена с трети страни.

Последно разгледани

Новини, анализи, специални предложения
Да, искам информация за продуктите на РС Издателство и Бизнес консултации. Приемам личните ми данни да бъдат обработвани съгласно Регламент ЕС 2016/679