Този сайт използва т.нар. бисквитки (Cookies), съгласно разпоредбите на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета, за да Ви осигури най-функционалното посещение на нашия сайт. "Бисквитките" ни помагат да подобряваме съдържанието на сайта, като Ви даваме персонализирано и много по-бързо онлайн изживяване. Те се използват само от нашия сайт и нашите доверени партньори. Кликнете ТУК за подробности относно правилата за "бисквитките".
Този сайт използва т.нар. бисквитки (Cookies), съгласно разпоредбите на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета, за да Ви осигури най-функционалното посещение на нашия сайт. "Бисквитките" ни помагат да подобряваме съдържанието на сайта, като Ви даваме персонализирано и много по-бързо онлайн изживяване. Те се използват само от нашия сайт и нашите доверени партньори. Кликнете ТУК за подробности относно правилата за "бисквитките". Съгласен съм
Провалът може да се превърне и в успех. От натрошените при печенето бисквити става чуден ягодов чийзкейк, стига да се сетиш да го направиш, а не да ги хвърлиш в кофата, както тръгна да прави новата ми приятелка Аби. Заедно с нея и Мия подготвяме Ден на добри дела по случай първия рожден ден на „Лапите“… Дали ще успеем да съберем достатъчно средства, за да оцелее приютът за кучета?
Все още няма добавени коментари. Коментирай първи ...
Споделете Вашето мнение за "Пекарна „Захар и канела“: Рождени дни и бисквити"
Информацията, която ще ни предоставите, е поверителна. Имейл адресът няма да бъде публикуван. Цялата предоставена информация няма да бъде споделена с трети страни.