Този сайт използва т.нар. бисквитки (Cookies), съгласно разпоредбите на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета, за да Ви осигури най-функционалното посещение на нашия сайт. "Бисквитките" ни помагат да подобряваме съдържанието на сайта, като Ви даваме персонализирано и много по-бързо онлайн изживяване. Те се използват само от нашия сайт и нашите доверени партньори. Кликнете ТУК за подробности относно правилата за "бисквитките".
Този сайт използва т.нар. бисквитки (Cookies), съгласно разпоредбите на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета, за да Ви осигури най-функционалното посещение на нашия сайт. "Бисквитките" ни помагат да подобряваме съдържанието на сайта, като Ви даваме персонализирано и много по-бързо онлайн изживяване. Те се използват само от нашия сайт и нашите доверени партньори. Кликнете ТУК за подробности относно правилата за "бисквитките". Съгласен съм

Култивиране на гъби печурки (Champignon)

Култивиране на гъби печурки (Champignon)
2640 лева
Станете собствения си работодател като започнете собствен бизнес с гъби печурки!
5.00 / 5

4 Коментари Добавете собствен коментар
Формат:
електронна книга на CD
Година на издаване:
2013
Издател:
РС Издателство и Бизнес Консултации
Език:
Български
ДДС:
20%
Без колебания, без рискове, без загуба на време и пари, защото ще Ви напътстват, стъпка по стъпка. Научете всичко за:
 
➭ Как да обзавеждате производственото пространство?
➭ Тайните на производствената технология за гъбите Champignon
➭ Материали и суровини, от които се нуждаете
➭ Каква е необходимата инвестиция и каква е печалбата за пет години, която можете да получите от собствения бизнес с гъби?
➭ Как да организирате и да управлявате цялата дейност и бизнес, c помощта на деловия план, специфичен за културата на гъби печурки?
➭ Как можете да получите безвъзмезден фонд, кандидатствайки за деловия план от продукта?
➭ Кои са нормативните документи, специфични за всички култури гъби Champignon, събрани в специален раздел, реализиран от нашите юристи?
➭ Съвети, възможности за насърчаване, идеи за разширяване на продуктовата гама; кои са доставчиците в областта на необходимата суровина (мицелий, компост), оборудвания, коя е Вашата конкуренция на българския пазар и кои са институциите, които Ви подкрепят. Всичко това, използвайки полезните адреси, включени на CD-то: Култивиране на гъби печурки Champignon.
➭ Кои са необходимите документи за учредяване, как трябва да се организира и да води счетоводството семейно сдружение, физическо лице или дружество, защо е необходимо да застраховате собствения си бизнес?

Ето и самото съдържание на продукта:

✓ Значението и предимствата от култивирането на гъби
✓ Разговор с един гъбопроизводител
✓ Описание на бизнеса
✓ По-нататъшно развитие на култивирането на гъби
✓ Видове гъби и тяхното култивиране в годините
✓ Култура на гъбите в Румъния – минало и настояще
✓ Култура на гъбите в света
✓ Световно производство на гъби
✓ Гъбите – ценна храна с терапевтични свойства
✓ Гъбите „champignon“ и тяхното терапевтично свойство
✓ Няколко икономически аспекта
✓ Кои са факторите, от които зависи количеството на реколтата гъби?
✓ Елементи на себестойността на гъби "champignon"
✓ Създайте модерни и печеливши гъбарници!
✓ Гъбите – организми с много интересна биология
✓ Кои са основните групи гъби?
✓ Малки гъби и големи гъби
✓ Сапрофитни, симбионти, паразитни гъби
✓ Състав на култивираните гъби
✓ Цикъл на живот и размножаване на гъбите
✓ Спорите – проблем в гъбарника?
✓ Гъбите „CHAMPIGNON“ погледнати от близо
✓ Състав на гъбите Agaricus bisporus (Lange) Imbach
✓ Развитието на карпофорите – фенологични фази
✓ Технология за култивиране на гъбите „CHAMPIGNON“
✓ Субстратът за култивиране на гъбите „champignon“: компостът
✓ Кои са основните материи и помощните, използвани при приготвянето на компоста?
✓ Как се приготвя субстрат за култивиране на гъби
✓ Рецепти за компост, за гъбите „champignon“
✓ Начин на работа при приготвяне на компост 
✓ Места си удобства за компостиране
✓ Намокряне на първите материали и ананаеробно компостиране
✓ Аеробно компостиране
✓ Пастьоризиране и условности на компоста – 
✓ Начини на реализиране
✓ Пастьоризиране и завършване на компоста в тунел
✓ Предимствата на закупения готово приготвен компост
✓ Недостатъците на готово закупения компост
✓ Технологични системи за култивиране на гъбите „champignon“
✓ Как се поставя субстрата за култивиране в интензивните гъбарници?
✓ Помещението за култивиране на гъбите „champignon“
✓ Пример за преустройство, функциониране и производство в един интензивен гъбарник, който е устроен в бивш обор
✓ Пример за интензивен гъбарник с етажирано разположен субстрат 
✓ Пример за интензивен гъбарник със субстрат, разпределен в чували 
✓ Подготвяне на помещението за култивиране
✓ Посяването с мицел и инкубацията на посетия субстрат
✓ Инкубацията
✓ Добавяне на компоста
✓ Покривната смес и покриването
✓ Разрохкването
✓ Плодообразуването – периода за събиране на реколтата (продукцията)
✓ Качеството на гъбите и тяхното оценяване
✓ Краят на производствения цикъл на гъбите
✓ Болестите по гъбите „champignon“ – предпазване и борба
✓ Болести, предизвикани от гъбички
✓ Болести, предизвикани от бактерии
✓ Болести, предизвикани от вируси
Как се използва всяко CD:
1. Поставете CD-то в компютъра, в CD-ROM;
2. Отворете диска и натиснете върху файла "Setup";
3. След като натиснете "Setup", следвайте инструкциите;
4. Когато инсталирането е готово, натиснете "Finish";
5. Появява се прозорец, в който да попълните код за активация;
6. Можете да получите до 3 кода за активация т.е. да инсталирате на 3 компютъра;
7. След активация, CD-то трябва да бъде в компютъра, за да може да четете съдържанието;
8. CD-тата подлежат на безплатна актуализация, която получавате директно на Вашия компютър.
 
5.00 / 5
4 Коментари
5 звезди (4)
4 звезди (0)
3 звезди (0)
2 звезди (0)
1 звезда (0)
( 5 / 5 )
27 юли 2016 17:16
Добавено от:

Винаги съм бил любител-гъбар и имах разни идеи за бизнес. Мога да кажа, че след обстойно запознаване с цялата информация от диска и прилагането й на практика, вече съм експерт и помагам на други в тази област.

( 5 / 5 )
26 юли 2016 09:47
Добавено от:

Аз по принцип се занимавам с гъби и този наръчник ми беше полезен от гледна точка на това как да ги продавам по-лесно. Ако някой сега започва да се занимава с това и му трябва помощ, наръчникът е много подходящ.

( 5 / 5 )
21 юли 2016 17:03
Добавено от:

Ама много ви е полезно ръководството. Стартираме начинанието, пък да видим :)

( 5 / 5 )
22 юни 2016 13:13
Добавено от:

Добра идея за собствен бизнес. Сега получих и разгледах продукта, ще следвам съветите в него и очаквам да има резултат!

Споделете Вашето мнение за
"Култивиране на гъби печурки (Champignon)"

3 + 8 = Внимание! За да активирате формуляра, трябва да отговорите правилно на въпроса!
Информацията, която ще ни предоставите, е поверителна. Имейл адресът няма да бъде публикуван. Цялата предоставена информация няма да бъде споделена с трети страни.

Последно разгледани

Новини, анализи, специални предложения
Да, искам информация за продуктите на РС Издателство и Бизнес консултации. Приемам личните ми данни да бъдат обработвани съгласно Регламент ЕС 2016/679