Този сайт използва т.нар. бисквитки (Cookies), съгласно разпоредбите на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета, за да Ви осигури най-функционалното посещение на нашия сайт. "Бисквитките" ни помагат да подобряваме съдържанието на сайта, като Ви даваме персонализирано и много по-бързо онлайн изживяване. Те се използват само от нашия сайт и нашите доверени партньори. Кликнете ТУК за подробности относно правилата за "бисквитките".
Този сайт използва т.нар. бисквитки (Cookies), съгласно разпоредбите на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета, за да Ви осигури най-функционалното посещение на нашия сайт. "Бисквитките" ни помагат да подобряваме съдържанието на сайта, като Ви даваме персонализирано и много по-бързо онлайн изживяване. Те се използват само от нашия сайт и нашите доверени партньори. Кликнете ТУК за подробности относно правилата за "бисквитките". Съгласен съм

Култивиране на гъби печурки (Champignon)

Култивиране на гъби печурки (Champignon)

Забележка: 5 / 5
Наличен продукт
Автор (и):
Екип РС Издателство и Бизнес Консултации
формат :
електронна книга на CD
Година на издаване :
2013
Редактиране:
РС Издателство и Бизнес Консултации
Език:
Български
ДДС:
20%
Текуща цена : 26.40 лева

Брой
Поръчка по телефон 0889/333-639

Описание

Без колебания, без рискове, без загуба на време и пари, защото ще Ви напътстват, стъпка по стъпка. Научете всичко за:
 
➭ Как да обзавеждате производственото пространство?
➭ Тайните на производствената технология за гъбите Champignon
➭ Материали и суровини, от които се нуждаете
➭ Каква е необходимата инвестиция и каква е печалбата за пет години, която можете да получите от собствения бизнес с гъби?
➭ Как да организирате и да управлявате цялата дейност и бизнес, c помощта на деловия план, специфичен за културата на гъби печурки?
➭ Как можете да получите безвъзмезден фонд, кандидатствайки за деловия план от продукта?
➭ Кои са нормативните документи, специфични за всички култури гъби Champignon, събрани в специален раздел, реализиран от нашите юристи?
➭ Съвети, възможности за насърчаване, идеи за разширяване на продуктовата гама; кои са доставчиците в областта на необходимата суровина (мицелий, компост), оборудвания, коя е Вашата конкуренция на българския пазар и кои са институциите, които Ви подкрепят. Всичко това, използвайки полезните адреси, включени на CD-то: Култивиране на гъби печурки Champignon.
➭ Кои са необходимите документи за учредяване, как трябва да се организира и да води счетоводството семейно сдружение, физическо лице или дружество, защо е необходимо да застраховате собствения си бизнес?

Ето и самото съдържание на продукта:

✓ Значението и предимствата от култивирането на гъби
✓ Разговор с един гъбопроизводител
✓ Описание на бизнеса
✓ По-нататъшно развитие на култивирането на гъби
✓ Видове гъби и тяхното култивиране в годините
✓ Култура на гъбите в Румъния – минало и настояще
✓ Култура на гъбите в света
✓ Световно производство на гъби
✓ Гъбите – ценна храна с терапевтични свойства
✓ Гъбите „champignon“ и тяхното терапевтично свойство
✓ Няколко икономически аспекта
✓ Кои са факторите, от които зависи количеството на реколтата гъби?
✓ Елементи на себестойността на гъби "champignon"
✓ Създайте модерни и печеливши гъбарници!
✓ Гъбите – организми с много интересна биология
✓ Кои са основните групи гъби?
✓ Малки гъби и големи гъби
✓ Сапрофитни, симбионти, паразитни гъби
✓ Състав на култивираните гъби
✓ Цикъл на живот и размножаване на гъбите
✓ Спорите – проблем в гъбарника?
✓ Гъбите „CHAMPIGNON“ погледнати от близо
✓ Състав на гъбите Agaricus bisporus (Lange) Imbach
✓ Развитието на карпофорите – фенологични фази
✓ Технология за култивиране на гъбите „CHAMPIGNON“
✓ Субстратът за култивиране на гъбите „champignon“: компостът
✓ Кои са основните материи и помощните, използвани при приготвянето на компоста?
✓ Как се приготвя субстрат за култивиране на гъби
✓ Рецепти за компост, за гъбите „champignon“
✓ Начин на работа при приготвяне на компост 
✓ Места си удобства за компостиране
✓ Намокряне на първите материали и ананаеробно компостиране
✓ Аеробно компостиране
✓ Пастьоризиране и условности на компоста – 
✓ Начини на реализиране
✓ Пастьоризиране и завършване на компоста в тунел
✓ Предимствата на закупения готово приготвен компост
✓ Недостатъците на готово закупения компост
✓ Технологични системи за култивиране на гъбите „champignon“
✓ Как се поставя субстрата за култивиране в интензивните гъбарници?
✓ Помещението за култивиране на гъбите „champignon“
✓ Пример за преустройство, функциониране и производство в един интензивен гъбарник, който е устроен в бивш обор
✓ Пример за интензивен гъбарник с етажирано разположен субстрат 
✓ Пример за интензивен гъбарник със субстрат, разпределен в чували 
✓ Подготвяне на помещението за култивиране
✓ Посяването с мицел и инкубацията на посетия субстрат
✓ Инкубацията
✓ Добавяне на компоста
✓ Покривната смес и покриването
✓ Разрохкването
✓ Плодообразуването – периода за събиране на реколтата (продукцията)
✓ Качеството на гъбите и тяхното оценяване
✓ Краят на производствения цикъл на гъбите
✓ Болестите по гъбите „champignon“ – предпазване и борба
✓ Болести, предизвикани от гъбички
✓ Болести, предизвикани от бактерии
✓ Болести, предизвикани от вируси
Как се използва всяко CD:
1. Поставете CD-то в компютъра, в CD-ROM;
2. Отворете диска и натиснете върху файла "Setup";
3. След като натиснете "Setup", следвайте инструкциите;
4. Когато инсталирането е готово, натиснете "Finish";
5. Появява се прозорец, в който да попълните код за активация;
6. Можете да получите до 3 кода за активация т.е. да инсталирате на 3 компютъра;
7. След активация, CD-то трябва да бъде в компютъра, за да може да четете съдържанието;
8. CD-тата подлежат на безплатна актуализация, която получавате директно на Вашия компютър.
 

коментари / оценки

( 5 / 5 )2016-07-27 17:16:06
Публикувано от: kaloqn.penevski

Винаги съм бил любител-гъбар и имах разни идеи за бизнес. Мога да кажа, че след обстойно запознаване с цялата информация от диска и прилагането й на практика, вече съм експерт и помагам на други в тази област.

( 5 / 5 )2016-07-26 09:47:49
Публикувано от: anatoli.m.v.

Аз по принцип се занимавам с гъби и този наръчник ми беше полезен от гледна точка на това как да ги продавам по-лесно. Ако някой сега започва да се занимава с това и му трябва помощ, наръчникът е много подходящ.

( 5 / 5 )2016-07-21 17:03:10
Публикувано от: jivko_gol

Ама много ви е полезно ръководството. Стартираме начинанието, пък да видим :)

( 5 / 5 )2016-06-22 13:13:49
Публикувано от: miro56d

Добра идея за собствен бизнес. Сега получих и разгледах продукта, ще следвам съветите в него и очаквам да има резултат!


Споделете мнението си за
Култивиране на гъби печурки (Champignon)




2 + 8 =

Отговор на кои въпроси съдържа добрият коментар:

  • Изданието/ услугата оправда ли очакванията Ви?
  • Какви ползи Ви донесе в практиката?
  • Доволен ли сте от съотношението между цената и качеството?
  • Бихте ли препоръчали изданието/ услугата?